Vill du att vi hör av oss?

  Aneby Däckservice AB

   

  Sedan starten 1983 har vi jobbat för att ge kunden riktigt professionell service vid köp av däck och fälg. Sedan 1991 har vi varit en del av Däckteam som finns på ca 120 orter runt om i landet.

  Företaget har idag 4 anställda och jobbar med att ge våra kunder bästa kvalitet, service o snabba leveranser på allt vi utför. Vi lever i en värld där utvecklingen går rasande fort och vårt mål är att alltid hålla med de senaste verktygen och bästa utbildningarna för att möte de nya krav som hela tiden ställs.

  Vi jobbar i huvudsak med däck, fälgar och lackskydd. När det gäller däck så servar vi samtliga däck som finns på marknaden. Vår fullutrustade servicebil hjälper dig var du än står, på åkern, på vägen eller i skogen. Vi löser allt från reperationer till nya däck och vätskefyllning på plats. Webshop, tidbok, kontaktformulär och mer info hittar du genom att klicka på Däckteamloggan.

  Fälgar säljer vi från de flesta leverantörerna, och en stor del av utbudet hittar du genom att klicka på loggorna. Har du speciella önskemål så hör av dej till oss så letar vi reda på rätt fälg till dej.

  Ditec lackskydd är ett ledande koncept på marknaden som vi har jobbat med sedan 2006 och nu utökar vi den verksamheten för att kunna ta in fler bilar samma dag och därmed få ner väntetiden. Mer info finns om du klickar på Ditecloggan.

  Med vår väl utrustade mobila verkstad kan vi hjälpa dig med både små och stora fordon på plats.

  Tveka inte att kontakta oss.